fbpx

A sikeres vállalkozás kulcsa a pontos könyvelés

KÖNYVELÉS, PÉNZÜGYI, ÜZLETVITELI TANÁCSADÁS

Csapatunk rendelkezik közgazdász, adótanácsadó, regisztrált mérlegképes könyvelő és könyvvizsgáló kapacitással, így naprakész tudással és felkészültséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére számos precizitást igénylő ügykörben (pl. adózás, könyvvitel, gazdasági és pénzügyi átvilágítás, vállalkozás indítása, befejezése, üzleti tervek készítése, válságmenedzsment és finanszírozási konstrukciók, képviselet ellátása, vezetői támogatás általános üzletviteli tanácsadás).

A BSC könyvelő irodájában több mérlegképes könyvelői végzettséggel és regisztrációs számmal rendelkező szakember dolgozik, valamint okleveles könyvvizsgáló segíti munkánkat. Ügyfeleinkkel minden esetben, mindenre kiterjedő írásos szerződést kötünk.

Irodánk a kapcsolattartás terén is rugalmas.

Ügyfelünk választhat, hogy bizonylatait elektronikus úton- vagy személyesen juttatja el hozzánk, illetve lehetőség nyílik arra is, hogy kollégánk a Megbízó telephelyén vegye át az iratokat a felek megállapodása alapján. Irodánk Miskolc belvárosában található, jól megközelíthető, központi helyen.

A teljeskörű könyvelési szolgáltatás mellett továbbá kedvezményes áron vállalunk az induló és meglévő vállalkozások számára, pályázatfigyelést, pályázatírást, HR tanácsadást.

Könyvelés

Szakembereink segítségével biztos kézben tudhatja vállalkozását.

01

Pályázatfigyelés

Pályázatok figyelése könyvelésre szerződött partnereink részére.

02

Pályázatírás

Nagy tapasztalattal, a pályázat lezárásáig tartó tanácsadással, folyamatos tájékoztatással.

03

HR tanácsadás

Segítünk HR stratégia kialakításában, a toborzásban és a munkaerő megtartásban.

04

Ezekre keres megoldást?

  • Szabályzatok készítése

  • Bérszámfejtés

  • Munkaügy

  • Vállalkozásindítás és megszüntetés

  • Üzleti terv készítés

  • Adóbevallás

Így könnyítjük meg a dolgát:

  • Teljes online/digitális ügyintézés

  • Nincs szükség nyomtatásra és személyes iratleadásra

  • Elektronikus számlák kezelése költség és bevétel oldalon egyaránt

  • Elegendő az elektronikus számlakivonat, szerződések és teljesítésigazolások online

dolgozzunk együtt

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kis Judit

Könyvelési üzletágvezető

Kiss Judit

Képesítését 25 éve szerezte vállalkozási szakon, ez idő óta a szakmában dolgozik. Könyvelőirodában, országos koncertszervező cégnél és a szálloda-vendéglátás szektorban gyűjtött tapasztalatot. A gazdálkodószervezetek munkáját tágabb körben segítette a könyvelés mellett, úgy mint marketing, HR, munka- és bérügy, valamint szerződések előkészítése.

Amennyiben érdekli könyvelői szolgáltatásunk, keresse könyvelési üzletágvezetőnket telefonon vagy írjon üzenetet az itt található formon keresztül!

Munkanapokon 9-16  óra között állunk Ügyfeleink rendelkezésére személyes megbeszélések és tanácsadások lebonyolítására. Telefonos kapcsolattartásra szintén ezen időszakban van lehetőség.