fbpx

Az alábbi pályázatok jelenleg nyitva vannak.

Sokéves pályázati menedzsment tapasztalatunkkal profi támogatásra számíthat!
A pályázatához tartozó, plusz pontot érő tanácsadás lényegét telefonon elmagyarázzuk.
Hívjon most!

Nyerjünk együtt pályázati támogatást!

NEAG-KP-1-2023

NEAG-KP-1-2023

Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2023. NEAG-KP-1-2023 _______________________________________ TÁMOGATÁS CÉLJA: A pályázat célja a helyi vagy területi hatókörű civil szervezetek támogatása a Civil tv. 56. § (1) bekezdés h) pontja szerinti egyszerűsített támogatás formájában, amelyet a pályázó a meghatározott tevékenységek költségeire fordíthat. A támogatást a nyertes pályázó (a továbbiakban: kedvezményezett) az alapcélja […]

Bővebben

57 milliárd euró.

Ennyi fejlesztési forrás lesz Magyarország számára felhasználható 2022 és 2027 között. Mi arra szövetkeztünk, hogy ebből a pénzből a lehető legtöbbet szerezzük meg ügyfeleink számára. Gazdasági társaságoknak, civil szervezeteknek nyújtunk teljes körű szolgáltatásokat a projektötletetektől, a pályázat megírásán, lebonyolításán, nyilvánosságának biztosításán át az elszámolásig. Természetesen lehet kérni ezek közül csak egy szolgáltatást is, ha csak arra van szükség, de abban a biztos tudatban, hogyha az élet más területén is szükség lenne ránk, mi itt vagyunk.
Közgazdászok, jogászok, pályázati, pénzügyi és marketingszakemberek dolgozunk együtt azért, hogy az ön üzlete számára rendelkezésre álló forrás, a lehető legkönnyebben és legsimábban érkezzen meg oda, ahová való.