NEA 2024

BSC Pályázatíró és Könyvelőiroda

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) az Államháztartási Törvény rendelkezései alapján a civil önszerveződések, a nemzeti összetartozás, valamint a közjó kiteljesedése, és a civil szervezetek szakmai tevékenységének támogatására szolgáló központi költségvetési forrás. Ennek a rendelkezésnek számos előnye van:

  • A NEA lehetővé teszi a civil önszerveződések számára, hogy pénzügyi forráshoz jussanak, ami nélkülözhetetlen a tevékenységeik folytatásához és fejlesztéséhez.
  • Az Alap támogatásával a projektek és kezdeményezések hozzájárulhatnak a nemzeti összetartozás és identitás erősítéséhez, amely fontos tényező a társadalmi összetartozásban.
  • Az NEA révén finanszírozott programok és projektek segítenek a közjó kiteljesedésében, például oktatási, kulturális vagy szociális kezdeményezések által, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a társadalomra.
  • Az Alap támogatása lehetővé teszi a civil szervezetek számára, hogy szakmai fejlődésre és képzésekre fordítsák forrásaikat, ami növeli a szervezetek hatékonyságát és szakmai képességeit.

Egyesületek, alapítványok, civil szervezetek!

Újra indul a NEA!

2023. október 2. hétfőtől ismét lehetőség nyílik pályázni a
Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatására!

Az NEA támogatással megvalósíthatók azok a projektek és kezdeményezések,
amelyekért szenvedéllyel és elhivatottsággal dolgoznak!

Pályázzunk együtt, váltsuk valóra a legjobb ötleteket!

Rutinos pályázatíró cégként segítünk minden lépésben, hiszen nem érthet mindenki a pályázatíráshoz.